For Muslimer

Er Jesus Guds Sønn?

Sist oppdatert fredag 18. november 2011 16:17 av Olaf Normann mandag 01. november 2010 11:33

ill_Jesus_gods_son_2
Ofte når jeg kommer i prat med muslimer om Jesus Kristus så dukker følgende spørsmål opp: Kan Gud ha en sønn? Dette er helt utenkelig for muslimer, for i Koranen står det blant annet følgende: "Himmelens og jorden skaper! Hvordan skulle Han ha barn, når Han ikke har noen hustru, og har skapt alt? Han vet alt." (sure 6:101).

Les mer...

 

Kjære muslim

av Olaf Normann onsdag 22. september 2010 00:00

Muslim som berMange av dere muslimer ser ut til å være ivrige etter å søke Guds vilje i deres liv. Det er veldig bra! Jeg har lest og hørt om mange muslimer som i fra dypet av sitt hjerte har spurt Gud om den rette vei, og opplevd at Jesus Kristus har vist seg for dem. Jeg synes dette ikke er så rart, for Jesus sa en gang at han er veien, sannheten og livet! (Johannes evangelium 14:6).

Les mer...

 
Joomla Templates

Vi er overbevist om at Jesus Kristus, som vandret på planeten her for ca 2000 år siden, er Guds Sønn og er utpekt av Gud til å regjere over all annen myndighet. Han elsker menneskene, og vil at alle - det inkluderer deg - skal anerkjenne han som kongenes Konge, og få statsborgerskap i hans herlige rike og oppleve hans omsorg og styrke!