Kjære muslim

Muslim som berMange av dere muslimer ser ut til å være ivrige etter å søke Guds vilje i deres liv. Det er veldig bra! Jeg har lest og hørt om mange muslimer som i fra dypet av sitt hjerte har spurt Gud om den rette vei, og opplevd at Jesus Kristus har vist seg for dem. Jeg synes dette ikke er så rart, for Jesus sa en gang at han er veien, sannheten og livet! (Johannes evangelium 14:6).

 

Jeg har også snakket med muslimer som er svært opprørt og sint på den vestlige kultur, og tror at dette er uttrykk for sann kristendom. Men jeg er redd den vestlige verden ikke er så preget av sann kristendom som mange tror. Så det er ikke så rart om dere blir opprørte over all nakenhet, utsvevende livsførsel og annen umoral. Friedrich Nietzsche, en berømt tysk filosof som levde på 1800 tallet, sa en gang disse berømte ord: "Gud er død" og "vi har drept Han". På en måte har Nietzsche rett (skjønt det han som er død, ikke Gud). I vesten mistet mange troen på Gud for lenge siden (Gud "døde"), og dermed er det ingen øverste myndighet å lyde lengre. Da svikter alt, også moral og annen grensesetting.

Det er ingen som kan rokke ved Guds regjering! Jesus Kristus skal komme tilbake til jorda for å dømme levende og døde etter deres gjerninger med full rettferdighet (Åpenbaringsboken 22:12 og 2. Timoteus brev 4:1)

Den som elsker Gud, har lyst til å lyde Han! De skjønner at det er den gode og fredfulle vei. Gud selv og hans Sønn Jesus Kristus vil selv komme å ta bolig i slike mennesker (Joh 14:23). Jeg vil ellers nevne at det ikke er så rart om Jesus kalles Guds Sønn. Se annen artikkel om det her på monai.org.

 

Se deg gjerne rundt på vårt websted, kanskje er det andre ting du kan finne nyttig. Vi vil blant annet anbefale følgende websteder:

 - Kristent Arbeid Blant Arabere (kaba.as (flere språk))

 - Historier om muslimer som møter Jesus Kristus (morethandreams.org (engelsk))

 - Historien om "Manal" en tidligere muslim (www.opendoors.no). Det finnes mange slike historier, dette er en av dem.

Ellers vil du også finne flere aktuelle bøker og annet aktuelt stoff under menyen Anbefalt stoff. Blant annet bøker med mange historier om muslimer som erfarer at Jesus Kristus lever og er Guds Sønn, og gir dem et fast og sikkert håp for evigheten.

Har du spørsmål, eller kommentarer til oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Joomla Templates

Vi er overbevist om at Jesus Kristus, som vandret på planeten her for ca 2000 år siden, er Guds Sønn og er utpekt av Gud til å regjere over all annen myndighet. Han elsker menneskene, og vil at alle - det inkluderer deg - skal anerkjenne han som kongenes Konge, og få statsborgerskap i hans herlige rike og oppleve hans omsorg og styrke!