Nysgjerrig på Gud

Er du rede til å dø?

av Olaf Normann mandag 03. oktober 2011 19:45

Rachel BarkeyI'm dying -- but so are you! ("Jeg er døende - men det er du også!)
I mars 2009 hadde ca 600 kvinner kommet sammen i Vancouver i Canada, for å lytte til 37 år gamle Rachel Barkey. Hun var døende, men spredte et fast og sikkert håp!

 

Les mer og se video...

 

Fred

av BDN mandag 11. april 2011 07:14

barn_250Min fred gir jeg dere. Ikke som verden gir, gir jeg dere. La ikke hjertene deres bli bekymret og bli ikke redde!”, sa Jesus, og strakte ikke lenge deretter hendene ut til gjennomboring av rustne spiker mot et trekors som så smertelig skrapte mot den allerede hudstrøkne ryggen.


Les mer...

 

Finnes det håp og evig liv?

Sist oppdatert mandag 22. oktober 2012 15:14 av Olaf Normann lørdag 26. februar 2011 15:10

kinesisk dame

De fleste mennesker er opptatt av å leve på en slik måte at man får et langt og friskt liv. Man vil være ung og vakker i all evighet. Det virker som at mange ikke tenker på at de skal dø. Den dagen kan komme fortere enn man aner. Livet varer ikke så lenge, man dør sakte men sikkert mer og mer, helt til hjertet stopper. Finnes det håp?

Les mer...

 

Hvor er Gud i alt det onde i verden?

av Olaf Normann lørdag 09. januar 2010 23:07

Hvordan kan det finnes en god og kjærlig Gud når det er så mye ondt i verden? Dette er spørsmål mange stiller. Og det med rette! For det er enormt mye forbannet ondt i verden. Det er nærmest ikke ende på all elendigheten. Det er slåssing og krig, sykdom og naturkatastrofer. Det er urettferdighet og opprør. Uskyldige barn blir misshandlet, enten av sine foreldre eller andre.

Les mer...

 

Er det rimelig å tro at det finnes en Gud

av Olaf Normann lørdag 09. januar 2010 23:00

Nydelige blomster nøye beskrevet i frøet

For mange er det nærmest en selvfølge at verden har blitt til uten at en eller annen gud har vært innvollvert. Er det egentlig så selvfølgelig? Kan det hende at mange tar dette som en selvfølge fordi man får inntrykk av at alle andre gjør det?

 

Les mer...

 
Joomla Templates

Vi er overbevist om at Jesus Kristus, som vandret på planeten her for ca 2000 år siden, er Guds Sønn og er utpekt av Gud til å regjere over all annen myndighet. Han elsker menneskene, og vil at alle - det inkluderer deg - skal anerkjenne han som kongenes Konge, og få statsborgerskap i hans herlige rike og oppleve hans omsorg og styrke!