Om webstedet

Hva betyr monai

far_og_sonn_2

Monai (gr. monai med greske bokstaver) er flertallsformen av det greske ordetmonæ med greske bokstaver1) (monē) som betyr omtrent et blivested/oppholdssted, dveleplass/hvilested.

Les mer...

 

Hvem er vi?

Livets veiMonai.org er et lite websted som ønsker å oppmuntre til et helovergitt, radikalt og ekte liv for Kongen, Jesus Kristus! Han er kilden til virkelig liv, liv i videste forstand. Vi vil også holde frem at vi som er Jesu Kristi etterfølgere er et helt nytt folk (1 Pet 2:9), som tilhører et veldig mye bedre rike eller land om du vil, enn det man kan finne på jorda.

Les mer...

 

Møteaktivitet

De første kristne var vanligvis samlet i hjemmene og slik er det vi også vanligvis samles, i et vanlig hjem. Vi møtes på torsdagskvelder kl 19:00. Se kalender for detaljer og unntak!

Hvorfor møtes vi kristne? Er poenget med å være kristen å gå på møter?

Les mer...

 
Joomla Templates

Vi er overbevist om at Jesus Kristus, som vandret på planeten her for ca 2000 år siden, er Guds Sønn og er utpekt av Gud til å regjere over all annen myndighet. Han elsker menneskene, og vil at alle - det inkluderer deg - skal anerkjenne han som kongenes Konge, og få statsborgerskap i hans herlige rike og oppleve hans omsorg og styrke!